Právě je stř 23. kvě 2018 17:02:10


Pravidla fóra


Uvedené údaje slúžia výhradne na test a štúdium . Je zakázané uvádzať informácie komerčného charakteru. Taktiež je zakázané uvádzať reklamu alebo odkazy na komerčné servery...



Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 24 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
 mgcamd problem 
Autor Zpráva
Uživatel
Uživatel

Registrován: pon 23. dub 2018 22:50:24
Příspěvky: 12
Zdravim,
som uplne zaciatocnik s Enigmou2 a potrebujem si nastavit prijimac Formuler F4 na sharing karty cez mgcamd. uz som precital par veci forach a podarilo sa mi nieco v prijimaci nastavit :-)
Softcam paneli mam v CAM 1 nastaveny mgcamd_1.38 a aj tam vidim, ze som pripojeny na server. Dokonca aj na strane servera vidim, ze som na nom pripojeny. Neviem co dalsie musim nastavit, aby mi to aj realne dekodovalo stanice, lebo momentalne ked sa prepnem na akukolvek tak vidim len ciernu obrazovku... vie pls niekto pomoct.
neviem ci nahodou nieco netreba nastavit v oscam.conf....


pon 23. dub 2018 22:57:04
Profil Poslat soukromou zprávu
Globální moderátor
Globální moderátor

Registrován: sob 15. bře 2014 20:26:50
Příspěvky: 602
mam otazky aby si objasnil aby ti bolo dobré odpovedať:
- ako vieš že je pripojený na server na ktorý sa chces pripojiť?
- prečo myslíš že sa to nastavuje v oscam.conf? ked tvrdíš že mas mgcamd (to su rozdiely, ako aj to ze keby si mal aj oscam tak toto sa nenastavuje v oscam.conf. ale v oscam.server-najlepšie cez web rozhranie)
ked bude treba pomoct tak možem pomôcť cez teamviewer-ale aj tak je naj si najskor niečo pozrieť aby si vedel co ktoré znamená


stř 25. dub 2018 13:23:58
Profil Poslat soukromou zprávu
Uživatel
Uživatel

Registrován: pon 23. dub 2018 22:50:24
Příspěvky: 12
vidim to na stranke cardshare servera dokonca aj ked prepnem program tak mi to tam zobrazi
to s oscam.conf bola moja blbost, lebo uz som bol z toho bezradny a hladal som suvislosti aj tam kde nie su, ale to som si uz ciastocne uzrejmil...
skusal som to nastavit aj cez oscam ale s tym som si nevedel vobec poradit

momentalne to mam nastavene takto a predpokladam, ze asi bude nieco zle nastavene mg_cfg

newcamd.list (viac riadkov je kvoli zaloznemu serveru)
CWS_KEEPALIVE = 300
CWS_INCOMING_PORT = 12000
CWS = server 7022 login heslo 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 wan cardserv
CWS = server 7039 login heslo 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 wan cardserv
CWS = serv 7022 login heslo 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 wan cardserv
CWS = serv 7039 login heslo 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 wan cardserv


mg_cfg
# EMM messages
# 00 don't show any EMMs (default)
# 01 show only valid EMMs
# 02 show valid and bad EMMs with complete data display
M: { 01 }

# ECM messages
# 00 don't show anything about ecm
# 01 normal mode, show pids processed, decoded ecm and cw
# 02 verbose mode, show valid and bad ECMs with data
C: { 01 }

# AU
# 00 disable, no emm pids processed
# 01 enable, emm pids always processed for soft-au and shared cards
# 02 auto, emm started only if channel cant be decoded
# 03 process emm pids for network cards update only
A: { 02 }

# key update (sum 01 or 02 with 04)
# 01 update only new keys, default setting
# 02 update all keys (used for valid PMK checking)
# 04 enable TPS au
# + tps SID, which pmt pid contains au pid
U: { 01 } 0x12c0

# config files folder (softcam, autoroll, ignore/priority)
# 00 files in /var/keys
# 01 files in /tmp
T: { 00 }

# network mode, use summ for several clients
# 00 no network (default)
# 01 newcamd netclient
# 02 radegast netclient
# 04 camd3 netclient
# 08 gbox netclient
G: { 01 }

# network retry, use summ for several options
# 00 disable
# 01 retry every new ecm
# 02 try to connect to offline shares every Q: seconds
# 04 try to detect and fast reconnect to lost (and not used atm) server
# + XX messages number and YY seconds to reconnect
# mg will reconnect to server, if no answer to last XX ecm/keepalive or
# if no answer for last ecm or keepalive sent for YY seconds
# set to 0 to disable
N: { 07 } 5 30

# network ecm timeout in seconds
K: { 05 }

# newcamd dead routes connect retry, sec
Q: { 600 }

# network shares priority
# 00 gbox, newcamd, radegast, camd3 (default)
# 01 camd3, radegast, newcamd, gbox
# 02 newcamd, camd3, gbox, radegast
P: { 00 }

# on screen display type
# 00 No OSD (default)
# 01 neutrino
# 02 enigma
# 03 relook
# + user password for http auth
O: { 00 } username password

# on screen display Options, summ of:
# 01 show emu ecm
# 02 show network shares messages
# 04 show decoding failed / fta
# 08 show emm keys update
# + web port to use for osd
S: { 03 } 80

# Log option, summ of:
# 00 off
# 01 network udp log
# 02 log to console
# 04 file, appended ! delete it by yourself, before it eat all your hdd
# + IP udp-port log-file-name
L: { 03 } 172.16.1.1 28007 /tmp/mgcamd.log

# keep ecm cache, seconds
# every cache entry takes 28 bytes, so 24h cache will take *only* 240-400kb of memory,
# for openbox/elanvision users with remote shares make sense to set it higher than default value,
# to not hammer cards while timeshifting or playing crypted recordings.
E: { 15 }

# cache option, summ of:
# 00 Off (default)
# 01 Ecm pids cache, store pids used to decode in /tmp/ca_cache.list at exit, load at startup, same syntax as restore.list
# 02 Ecm data cache, remember CW for (E:) time
# 04 Emm cache for network cards, do not resend the same emm twice, cache not cleared until restart
H: { 07 }

# reread files, summ of:
# 00 No (default)
# 01 reread config file on channel change (including priority and ignore, but not replace/cache)
# 02 reread SoftCam.Key on channel change
# 04 reread SoftCam.Key if file changed
R: { 00 }

# debug, summ of
# 00 off (default)
# 01 debug ecm
# 02 debug emm
# 04 debug network ecm
# 08 debug network emm
# 16 debug network login
# 32 show mem/cpu stats every 1 min
# 64 add timestamp to log messages
D: { 00 }

# box type
# 00 autodetect, change only if you think wrong type detected.
# 01 dbox2
# 02 dreambox
# 03 triple-dragon
# 04 relook
# 05 openbox
B: { 00 }


stř 25. dub 2018 22:46:11
Profil Poslat soukromou zprávu
Globální moderátor
Globální moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 27. srp 2014 11:00:35
Příspěvky: 329
Akého operátora sa snažíš dekódovať? Ak Skylink, tak ten cez mgcamd už nejde. Daj tam oscam, v ňom si nastav servery pre newcamd protokol.

_________________
zilizila
Obrázek
SatDreamLinux
Vu+Ultimo4K & OpenATV 6.0
Vu+Zero & OpenATV 6.1

Gibertini OP 100SE+multifeed 13.0E+19.2E+23.5E
Stream from Octagon SF4008 & Open8eight
Gibertini OP 85LN+motor
Obrázek


stř 25. dub 2018 23:17:23
Profil Poslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy stránky
Uživatel
Uživatel

Registrován: pon 23. dub 2018 22:50:24
Příspěvky: 12
jj je to skylink :-(
a vies mi pls poslat, ze co presne a ako mam nastavit v oscam? :-)
to co treba dat do oscam.server mam... to si viem skopirovat z cardshare servera alebo zvysok neviem nastavit...
prepodkladam, ze k tomu treba plugin oscam_atv_emu


stř 25. dub 2018 23:27:14
Profil Poslat soukromou zprávu
Globální moderátor
Globální moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 27. srp 2014 11:00:35
Příspěvky: 329
Nainštaluj si oscam_atv, potom do oscam.server doplň tie servery, skontroluj, aby boli aktívne a aby mali group, ktorý je povolený pre usera dvbapiau. Pak restart oscamu a malo by to ísť. Samozrejme toto je iba základ, aby sa to rozbehlo. Funkčnosť si môžeš kontrolovať na: ipboxu:83,kde si vieš pohodlne meniť aj nastavenia počas jazdy :)

_________________
zilizila
Obrázek
SatDreamLinux
Vu+Ultimo4K & OpenATV 6.0
Vu+Zero & OpenATV 6.1

Gibertini OP 100SE+multifeed 13.0E+19.2E+23.5E
Stream from Octagon SF4008 & Open8eight
Gibertini OP 85LN+motor
Obrázek


stř 25. dub 2018 23:41:58
Profil Poslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy stránky
Uživatel
Uživatel

Registrován: pon 23. dub 2018 22:50:24
Příspěvky: 12
sorry, ale fakt som nikdy nenastavoval oscam :) skus mi krok po kroku. :-) vopred dakujem
zatial som doplnil tie serveri do oscam.server. zvysok momentalne neviem co spravit
nejde mi ani webrozhranie oscamu cez ten port 83


čtv 26. dub 2018 0:00:03
Profil Poslat soukromou zprávu
Globální moderátor
Globální moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 27. srp 2014 11:00:35
Příspěvky: 329
Ok, takže oscam_atv je spustený?

_________________
zilizila
Obrázek
SatDreamLinux
Vu+Ultimo4K & OpenATV 6.0
Vu+Zero & OpenATV 6.1

Gibertini OP 100SE+multifeed 13.0E+19.2E+23.5E
Stream from Octagon SF4008 & Open8eight
Gibertini OP 85LN+motor
Obrázek


čtv 26. dub 2018 0:05:08
Profil Poslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy stránky
Uživatel
Uživatel

Registrován: pon 23. dub 2018 22:50:24
Příspěvky: 12
ano oscam_atv_ 1.2 11353 presne


čtv 26. dub 2018 0:10:50
Profil Poslat soukromou zprávu
Globální moderátor
Globální moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 27. srp 2014 11:00:35
Příspěvky: 329
Ak je aktívny v CAM 1, mal by si sa vedieť pripojiť na jeho web rozhranie, nastavenie portu si skontroluj v oscam.conf

_________________
zilizila
Obrázek
SatDreamLinux
Vu+Ultimo4K & OpenATV 6.0
Vu+Zero & OpenATV 6.1

Gibertini OP 100SE+multifeed 13.0E+19.2E+23.5E
Stream from Octagon SF4008 & Open8eight
Gibertini OP 85LN+motor
Obrázek


čtv 26. dub 2018 0:14:18
Profil Poslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy stránky
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 24 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  






Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Designed by ST Software.
Český překlad – phpBB.cz