Právě je pát 17. srp 2018 16:55:10




Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 31 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
 Enigma2-Renewal 
Autor Zpráva
Uživatel
Uživatel

Registrován: stř 23. dub 2014 23:43:14
Příspěvky: 4
Renewal chodí docela svižně, ale v menu neni položka CI rozhraní a nedá se nastavit CI modul. Dá se s tím něco udělat?


pát 17. lis 2017 17:28:14
Profil Poslat soukromou zprávu
VIP
VIP
Uživatelský avatar

Registrován: stř 16. říj 2013 23:10:22
Příspěvky: 1152
Bydliště: Ireland
opatrny píše:
Renewal chodí docela svižně, ale v menu neni položka CI rozhraní a nedá se nastavit CI modul. Dá se s tím něco udělat?

Ahoj ano da.
Momentálně jsem az do poloviny prosince mimo. Jak budu u pc udelam update a pokusím se odstranit nedostatky. Dej te bedet co by se mělo opravit vsechno aby se to udelalo najednou. Děkuji

_________________
Pro diskuzi používejte DISKUZI daného vlákna a nepoužívej te DOWNOLAD a SOUKROMÉ SPRÁVY,Děkuji
Obrázek
Skytec, HDBox HD, Xtrend HD, Plugins, image Enigma2, Fortis-Feed,
freeSat UPC, Skylink, Sky.UK


sob 18. lis 2017 14:11:52
Profil Poslat soukromou zprávu
Uživatel
Uživatel

Registrován: čtv 14. kvě 2015 13:27:24
Příspěvky: 35
Ahoj
mám takový malý problém při přepínání programů je nastavení zvuku u některých programů na nule i když jsem program opustil
na půl hlasitosti a při návratu je opět stlumený na minimum.Dalo by se s tím něco udělat?
Jinak Renewal běží super díky za něj.


sob 16. pro 2017 10:15:19
Profil Poslat soukromou zprávu
Uživatel
Uživatel

Registrován: úte 26. dub 2016 0:50:14
Příspěvky: 14
Ahoj,
nenapadá vás proč mi to nechce z USB nainstalovat tento IMAGE? Pres RS232 rika cosi jako wrong image... Aktualne tam mam nejaky OPENATV odsud. Problem je ze mi ten prijmac nabehne nekdy az napotreti. Kondiky sem prehodil (ty co byli ocividne pryc) tak bych rad i image. Neni treba nejaky "meziflash" ?


ned 31. pro 2017 1:52:18
Profil Poslat soukromou zprávu
Uživatel
Uživatel

Registrován: čtv 14. kvě 2015 13:27:24
Příspěvky: 35
Ahoj,
problém může být v USB skus jinou ,někdy to prostě musíš skusit vícekrát.
USB která šlape dosti dobře je https://www.czc.cz/corsair-voyager-16gb ... lash+disky)&utm_content=v:Corsair+p:195490+Voyager+16GB&utm_term=corsair+voyager+16gb


ned 31. pro 2017 11:29:00
Profil Poslat soukromou zprávu
Uživatel
Uživatel

Registrován: úte 26. dub 2016 0:50:14
Příspěvky: 14
mistefan píše:
Ahoj,
problém může být v USB skus jinou ,někdy to prostě musíš skusit vícekrát.
USB která šlape dosti dobře je https://www.czc.cz/corsair-voyager-16gb ... lash+disky)&utm_content=v:Corsair+p:195490+Voyager+16GB&utm_term=corsair+voyager+16gb


Děkuji za odpověď.
Bohužel zkoušel jsem dva z čehož jeden z nich byl ten kterým jsem to flashoval minule (asi pred rokem) :-(


ned 31. pro 2017 11:59:35
Profil Poslat soukromou zprávu
VIP
VIP
Uživatelský avatar

Registrován: stř 16. říj 2013 23:10:22
Příspěvky: 1152
Bydliště: Ireland
ttraxx píše:
mistefan píše:
Ahoj,
problém může být v USB skus jinou ,někdy to prostě musíš skusit vícekrát.
USB která šlape dosti dobře je https://www.czc.cz/corsair-voyager-16gb ... lash+disky)&utm_content=v:Corsair+p:195490+Voyager+16GB&utm_term=corsair+voyager+16gb


Děkuji za odpověď.
Bohužel zkoušel jsem dva z čehož jeden z nich byl ten kterým jsem to flashoval minule (asi pred rokem) :-(

Zdravím. Jde ti naistalovat jiný img s usb nez Renewal? Kam dáváš to usb do zadu nebo dopředu vyzkoušej dat dozadu to usb. Jinak usb naformatovat na fat32 lepsi nedavat zadny popis oddílu dále jak rozbalujes ten img? Trrba je chyba tam pri rozbalovani.
Renewal jde uplne normalne naistalovat chybu mas ty bud v usb nebo v rozbalovani zip souboru.
Ne každé usb spolupracuje s danym img. Opravdu je treba vykouset jiny nebo jej dobre naformatovat a pak bezpecne odebrat hw s pc a musi jit instalovat.
Dej vedet jak jsi dopadl. Pak můžeme dal řešit tvuj problém.

_________________
Pro diskuzi používejte DISKUZI daného vlákna a nepoužívej te DOWNOLAD a SOUKROMÉ SPRÁVY,Děkuji
Obrázek
Skytec, HDBox HD, Xtrend HD, Plugins, image Enigma2, Fortis-Feed,
freeSat UPC, Skylink, Sky.UK


úte 02. led 2018 21:28:05
Profil Poslat soukromou zprávu

Registrován: ned 11. úno 2018 3:58:54
Příspěvky: 2
Ahoj, můžu poprosit o radu?
Před časem mi odešel ethernet na Vitaminu, takže jsem to řešil přes USB wifi.

U tohoto image je sice wifi k dispozici, vyhledá i sítě, ale nedokáže se k nim připojit, vždy to skončí ve stavu "Neasociováno".

Poradíte mi prosím, co s tím?

Díky.


ned 11. úno 2018 4:10:38
Profil Poslat soukromou zprávu
Globální moderátor
Globální moderátor

Registrován: sob 15. bře 2014 20:26:50
Příspěvky: 607
Pravdepodobne USB WiFi nie je kompatibilné


ned 11. úno 2018 18:22:47
Profil Poslat soukromou zprávu

Registrován: pát 11. kvě 2018 17:29:44
Příspěvky: 1
Ahoj Image Renewal se mi velice líbí, skvělá práce a díky za ni By.Bob. Přece jen mám dotaz na 3 věci. Nefungují nové programy Prima Krimi, Seznam a Travelxp - zůstává jen černá obrazovka. Dále po restartu boxu nehraje žádný kodovaný program, nutné provést restart both přes modré tlačítko. A nakonec, teletext se zobrazuje v nějaké azbuce, nutné 2x stisknout tlačítko MENU aby to přeskočilo do češtiny. Děkuji za odpověď.


pát 11. kvě 2018 17:54:34
Profil Poslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 31 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  






Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Designed by ST Software.
Český překlad – phpBB.cz