Právě je pon 24. zář 2018 20:01:30




Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 SHARP TV 
Autor Zpráva
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob 30. črc 2016 2:28:03
Příspěvky: 47
Chlapi teraz mi vysvetlite toto HD BOX ENIBOX som mal pripojený s TV SAMSUNG kde fungoval perfektne,ale ked ho pripojím k TV SHARP tak zakockuje obraz a potom tma.Ale ked ho spojím nazad na SAMSUNG tak funguje

_________________
HD BOX ENIBOX,HD BOX 9105+,39°E HELLAS SAT 2-4°W AMOS 2/3/7


sob 14. črc 2018 10:40:23
Profil Poslat soukromou zprávu
Globální moderátor
Globální moderátor

Registrován: sob 15. bře 2014 20:26:50
Příspěvky: 607
skusal si iný vstup na sharpe? mzslim iny hdmi vstup?


pon 16. črc 2018 9:03:14
Profil Poslat soukromou zprávu
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob 30. črc 2016 2:28:03
Příspěvky: 47
skúšl som aj iný asi 10min to šlo potom začalo robit biele bodky a potom tma

_________________
HD BOX ENIBOX,HD BOX 9105+,39°E HELLAS SAT 2-4°W AMOS 2/3/7


pát 20. črc 2018 5:03:07
Profil Poslat soukromou zprávu
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob 30. črc 2016 2:28:03
Příspěvky: 47
mojsej píše:
skúšl som aj iný asi 10min to šlo potom začalo robit biele bodky a potom tma

Už som preinštaloval aj nový soft OPEN 6,2 a stále to ísté prikladám fotky obrazovky


Přílohy:
fotky.rar [32.48 KiB]
10 krát

_________________
HD BOX ENIBOX,HD BOX 9105+,39°E HELLAS SAT 2-4°W AMOS 2/3/7
pát 20. črc 2018 9:06:22
Profil Poslat soukromou zprávu
Globální moderátor
Globální moderátor

Registrován: sob 15. bře 2014 20:26:50
Příspěvky: 607
ake rozlišenie máš nastavene, 720, 1080 atd a či "i" alebo "p"


pát 20. črc 2018 9:41:29
Profil Poslat soukromou zprávu
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob 30. črc 2016 2:28:03
Příspěvky: 47
margot píše:
ake rozlišenie máš nastavene, 720, 1080 atd a či "i" alebo "p"

720 50p

_________________
HD BOX ENIBOX,HD BOX 9105+,39°E HELLAS SAT 2-4°W AMOS 2/3/7


pát 20. črc 2018 11:47:10
Profil Poslat soukromou zprávu
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob 30. črc 2016 2:28:03
Příspěvky: 47
mojsej píše:
margot píše:
ake rozlišenie máš nastavene, 720, 1080 atd a či "i" alebo "p"

720 50p

Tak skúsil som nainštalovat aj toto New-Enigma2 STORM TechNet 2017 CZ/SK,ale aspon po 20sek.nabehlo na dispoji HD F ,ale stale tma.čo to môže znamenat

_________________
HD BOX ENIBOX,HD BOX 9105+,39°E HELLAS SAT 2-4°W AMOS 2/3/7


sob 21. črc 2018 5:36:44
Profil Poslat soukromou zprávu
VIP
VIP
Uživatelský avatar

Registrován: stř 16. říj 2013 23:10:22
Příspěvky: 1152
Bydliště: Ireland
mojsej píše:
mojsej píše:
margot píše:
ake rozlišenie máš nastavene, 720, 1080 atd a či "i" alebo "p"

720 50p

Tak skúsil som nainštalovat aj toto New-Enigma2 STORM TechNet 2017 CZ/SK,ale aspon po 20sek.nabehlo na dispoji HD F ,ale stale tma.čo to môže znamenat


Ahoj vyměnit hdmi kabel. Kouknout do nastavení tv jestli neni na hdmi nejake mastaveni. Chyba je u tv nebo kabelu hdmi. V menu nastaveni obrazu nekde tam bude neco spatne jako treba zobrazení atd. Ale osobně bych to viděl na kabel hdmi určitě bych se ma tohle zaměřil.

_________________
Pro diskuzi používejte DISKUZI daného vlákna a nepoužívej te DOWNOLAD a SOUKROMÉ SPRÁVY,Děkuji
Obrázek
Skytec, HDBox HD, Xtrend HD, Plugins, image Enigma2, Fortis-Feed,
freeSat UPC, Skylink, Sky.UK


sob 21. črc 2018 10:08:42
Profil Poslat soukromou zprávu
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob 30. črc 2016 2:28:03
Příspěvky: 47
Tak HDMI som dal ten čo v tv samsung funguje.Pri prvom nabotovaní nabehne sat. v poriadku,ale ked ho vypnem a znova zapnem tak je už len tma.Pomôže le vytiahnutie zo zásuvky a potom znova nabehne.A ked na tejto tv sharp do toho istého HDMI zapojím HD BOX 9105+,alebo OPENBOX 4K tak u týchto to nerobí.Tak ja už neviem

_________________
HD BOX ENIBOX,HD BOX 9105+,39°E HELLAS SAT 2-4°W AMOS 2/3/7


ned 22. črc 2018 1:23:00
Profil Poslat soukromou zprávu
VIP
VIP
Uživatelský avatar

Registrován: stř 16. říj 2013 23:10:22
Příspěvky: 1152
Bydliště: Ireland
mojsej píše:
Tak HDMI som dal ten čo v tv samsung funguje.Pri prvom nabotovaní nabehne sat. v poriadku,ale ked ho vypnem a znova zapnem tak je už len tma.Pomôže le vytiahnutie zo zásuvky a potom znova nabehne.A ked na tejto tv sharp do toho istého HDMI zapojím HD BOX 9105+,alebo OPENBOX 4K tak u týchto to nerobí.Tak ja už neviem


Tak to máš nastavené v příiímači špatně.
v nastavení videa je třeba dát 1080i ne 720p to pravděpodobně tvé TV neumí dobře komunikovat s příiímačem.

_________________
Pro diskuzi používejte DISKUZI daného vlákna a nepoužívej te DOWNOLAD a SOUKROMÉ SPRÁVY,Děkuji
Obrázek
Skytec, HDBox HD, Xtrend HD, Plugins, image Enigma2, Fortis-Feed,
freeSat UPC, Skylink, Sky.UK


ned 22. črc 2018 23:17:09
Profil Poslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  






Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Designed by ST Software.
Český překlad – phpBB.cz