Právě je sob 20. dub 2019 4:45:45




Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 133 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 10, 11, 12, 13, 14  Další
 enigma2 opendroid 
Autor Zpráva
Uživatel
Uživatel

Registrován: čtv 02. led 2014 15:06:59
Příspěvky: 38
suhlasim s predchadzajucim prispevkom Enigma2 atv 5.1 tez nema chybu a s Hdbox 9105plus USB verze


úte 27. čer 2017 15:30:13
Profil Poslat soukromou zprávu
Uživatelský avatar

Registrován: stř 16. říj 2013 23:10:22
Příspěvky: 1162
Bydliště: Ireland
brclk. píše:
jasne pohodka.klobuk dole pani :).opendroid na hdbox je podla mna top,co doteraz bolo.skoda tych odoziev,ale aj s tym sa da pohrat.ked budete pokracovat ja budem len rad :)...vsetka cest ;)

Dekuji snazime se to jeste chvilku držet ikdyz je to uz dost slozite nebo na sh4 těchto modelu se uz nic nedela a tak se snazime to delat sami.

_________________
Pro diskuzi používejte DISKUZI daného vlákna a nepoužívej te DOWNOLAD a SOUKROMÉ SPRÁVY,Děkuji
Obrázek
Skytec, HDBox HD, Xtrend HD, Plugins, image Enigma2, Fortis-Feed,
freeSat UPC, Skylink, Sky.UK


úte 27. čer 2017 20:12:17
Profil Poslat soukromou zprávu

Registrován: úte 11. črc 2017 20:26:11
Příspěvky: 2
Ahoj potřeboval bych radu.Udělal jsem čistou instalaci posledního updatu opendroidu(hdbox 9105+)(asi 2x) nevím proč prostě po nějaké době začne zamrzat obraz.Někdy pomůže přepnutí programu a někdy se musí hdbox restartovat.Další věc je,že někdy se stane když chci pustit box z pohotovostního režimu,tak nereaguje až zase po restartu.Pak jsem koukal že v nastavení update systému(online)nabízí 28 aktualizací,tak jsem to zkusil vše proběhlo úspěšně až na to že když jsem vlezl znovu do nastavení update systému nabídlo mě to opět 28 aktualizací těch samých.Jsem začátečník a nějak mi to hlava nebere.Třeba dělám někde chybu ale nejsem si vědom,když to po instalaci funguje.Ale druhý den to začne zlobit.Předem děkuji za případnou radu.


stř 12. črc 2017 15:03:43
Profil Poslat soukromou zprávu
Uživatelský avatar

Registrován: stř 16. říj 2013 23:10:22
Příspěvky: 1162
Bydliště: Ireland
Naistaluj si předchozí update v posledním je asi chyba jak bude cas kouknu ma to ale asi az pristi vikend. Nebo vyzkoisej zmenit oscam jestli to bide delat stejne. Asi vim kde je chyba ale dostanu se k tomu az pristi vikend.

_________________
Pro diskuzi používejte DISKUZI daného vlákna a nepoužívej te DOWNOLAD a SOUKROMÉ SPRÁVY,Děkuji
Obrázek
Skytec, HDBox HD, Xtrend HD, Plugins, image Enigma2, Fortis-Feed,
freeSat UPC, Skylink, Sky.UK


stř 12. črc 2017 17:36:05
Profil Poslat soukromou zprávu

Registrován: úte 11. črc 2017 20:26:11
Příspěvky: 2
Tak jsem tam nahrál předposlední update a ten je jestě horší.Zamrzá tak 9x denně, takže jsem tam dal znovu ten poslední poněvač ten zamrzne max 2x.Takže počkám na opravu jak jsi psal.Nebo je jiná už odladěná enigma která na hdboxu 9105+ funguje dobře?


ned 23. črc 2017 18:00:21
Profil Poslat soukromou zprávu
Uživatelský avatar

Registrován: stř 16. říj 2013 23:10:22
Příspěvky: 1162
Bydliště: Ireland
Stale netusim kde muzes mit problem nemam takove odezvi prave naopak ze posledni je stabilni a rychla. Vyzkousej jine emu oscam nebo cccam nebo jine jetli ti to nedela prave ono.

_________________
Pro diskuzi používejte DISKUZI daného vlákna a nepoužívej te DOWNOLAD a SOUKROMÉ SPRÁVY,Děkuji
Obrázek
Skytec, HDBox HD, Xtrend HD, Plugins, image Enigma2, Fortis-Feed,
freeSat UPC, Skylink, Sky.UK


pon 24. črc 2017 8:43:31
Profil Poslat soukromou zprávu
Uživatel
Uživatel

Registrován: úte 13. pro 2016 10:06:24
Příspěvky: 5
Ahojte,

natrafil som na dva bugy. (v predposlednej verzii, poslednu som este nemal cas vyskusat :()
1.) V pripade, ze nie je aktivny hdmi vystup z hd-boxu na strane tv, a hd-box sa takto vypne do pohotovostneho rezimu, hd-box nasledne nejde zapnut. Pomoze len hw vypinac vzadu. Pre pochopenie :D... do tv su zapojene viacere zariadenia cez hdmi. Hd-box je zapnuty, na strane tv je aktivny hdmi z boxu, na tv za zvoli hdmi vstup z ineho zariadenia, hd-box sa vypne do pohotovstneho rezimu, nasledne nejde zapnut... To iste sa stava v pripade, ze sa tv vypne skor nez hd-box - aj v pripade, ze je v tv aktivny hdmi z boxu.
2.) V pripade, nejakej zmeny v menu prijimaca prestane fungovat hdmi vystup. Tie zmeny su rozne. Naposledy som sa hral s nastavenim epg. Po vypnuti a naslednom zapnuti nefunguje hdmi vystup z boxu. Potom je nutne vypnut box, odpojit hdmi kabel z boxu, cez putty alebo webove rozhranie zmenit vystup hdmi -> scart. Vypnut box. Zapojit hdmi kabel. Zapnut box, zmenit vystup scart -> hdmi... Toto je zaruceny postup, kedy to zafunguje hned :D. Zmenit naraz vystup hdmi -> scart -> hdmi nepomaha :).

+ by som mal jeden navrh. V zozname programov by sa podla mna hodil nejaky delimiter medzi nazvom stanice a beziacim programom. ($nazovProgramu | $aktualneBeziaciProgram). Skusal som to hladat, reku by som si to upravil, ale marne :). Tak som to spravil tak, ze som premenoval stanice s pipe-ou na konci. Maly nedostatok ale potom je, ze tato pipe-a sa potom zobrazuje vsade, teda napr. aj v epg :).

Dik borci.


čtv 02. lis 2017 11:14:14
Profil Poslat soukromou zprávu
Uživatel
Uživatel

Registrován: čtv 02. led 2014 15:06:59
Příspěvky: 38
ahoj v skine MyMetrixLite zadam 818978 vzdy ukazuje 0 stupna


pon 15. dub 2019 14:33:55
Profil Poslat soukromou zprávu
Uživatelský avatar

Registrován: stř 16. říj 2013 23:10:22
Příspěvky: 1162
Bydliště: Ireland
vodka píše:
ahoj v skine MyMetrixLite zadam 818978 vzdy ukazuje 0 stupna

ahoj nejdrive jsem ti presunul prispevek sem do diskuze napsal jsi do downloadu.
No asi nefunguje link pro weather asi se to bude muset aktualizovat jen se k tomu nemuzu dostat .
u jinych mest ukazuje teplotu nebo pouze ten tvuj kod?

_________________
Pro diskuzi používejte DISKUZI daného vlákna a nepoužívej te DOWNOLAD a SOUKROMÉ SPRÁVY,Děkuji
Obrázek
Skytec, HDBox HD, Xtrend HD, Plugins, image Enigma2, Fortis-Feed,
freeSat UPC, Skylink, Sky.UK


pon 15. dub 2019 14:46:50
Profil Poslat soukromou zprávu
Uživatel
Uživatel

Registrován: čtv 02. led 2014 15:06:59
Příspěvky: 38
By.Bob píše:
vodka píše:
ahoj v skine MyMetrixLite zadam 818978 vzdy ukazuje 0 stupna

ahoj nejdrive jsem ti presunul prispevek sem do diskuze napsal jsi do downloadu.
No asi nefunguje link pro weather asi se to bude muset aktualizovat jen se k tomu nemuzu dostat .
u jinych mest ukazuje teplotu nebo pouze ten tvuj kod?

prepac ta zmaz ten prispevek aj druhych miest0


pon 15. dub 2019 14:49:45
Profil Poslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 133 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 10, 11, 12, 13, 14  Další

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron






Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Designed by ST Software.
Český překlad – phpBB.cz